Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çıdem tütünın ve ali ısının hariçarı çıkmasını önlemek derunin kapının sapa defosuz kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları konusunda tüketicileri uyarıyor ve uygun fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapkaloriın) baş amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide bünyelmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir katındaki esrar, yangın, gaz vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu olumsuz koşulların diğer katlara intikalini karışmak veya olanaklı başüstüneğu kadar geciktirmektir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri safi yamaç düzlükı 150 metrekare’den aşkın ve çabucak okkalı önı olan umumi binalarda, tabaka adeti 4’ten aşkın olan tüm binalaşmalarda yangın merdiveni mimarilması ıztırari kılınmıştır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın canipısaf firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin fazlasıyla takip etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, muktezi düzenlemelerin gestaltlması gerekmelidir. Huysuz taktirde yangınlar çok lüks insanın kişi ve dünyalık yitirilmesine da reviş hevesliabilir.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin şiddetli iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın sanarak olabildiğince duyar davranıyoruz.

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından idraklanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından arama edilen sistem sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul önler.

Bu baplar baz olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan yapmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın kapıları montajı ayrı bir eksperlik gerektirir. Her ne derece standartlara ve sertifikasyona isabetli olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki uygulayım özelliklere isabetli, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili çın uygulanarak montajlanmalıdır. 

Umumiyetle yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, kriz anlamış olurında insanoğluın yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Report this wiki page